Ajankohtaista

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

"Annapas ajan kulua, päivän mennä, toisen tulla, taas minua tarvitahan, katsotahan, kaivatahan uuen sammon saattajaksi, uuen soiton suorijaksi, uuen kuun kulettajaksi, uuen päivän päästäjäksi, kun ei kuuta, aurinkoa eikä ilmaista iloa." Vaka vanha Väinämöinen sanan virkkoi noin nimesi

Kalevan Tähden uusi nettikauppa on nyt avattu. Kauppaan pääset paneelista klikkaamalla Kauppapainikkeesta. Pari osastoa on vielä keskeneräisenä, mutta nekin avataan mahdollisimman pian.

Klikkaa nettiselaimen päivitä -nappulaa jos päivityksemme eivät näy.

Pirunkallio huhtikuussa

Täältä ajankohtaista -sivulta löydät kulloinkin tapetilla olevat ajankohtaiset asiamme hieman tarkemmin selitettyinä.

Nyt hoitoihin ja kursseille! Kysy lisää. Hoidoista lisätietoja nettikaupassamme. Käy myös Kalevalaiset Energiat -sivulla, jonne pääset paneelista klikkaamalla ja tervetuloa hoitoon tai koulutukseen. Samoin Aurasivut palvelevat. Sieltä löydät mm. lisätietoja uudesta Aura - Elämä on energiaa -kirjasta.

Tiedoksi kurssitoiminnastamme: järjestämme kursseja yleensä tilauksesta eli asiakas ottaa yhteyttä ja sitten räätälöimme hänelle sopivan kurssin ja kurssiajankohdan. Toisinaan laitamme myös kalenteriimme (kysy) valmiiksi aikoja. Jos etsit esim. reiki ykköskurssia tai kakkoskurssia niin ota yhteyttä ja kysele - on mahdollista, että kurssi on juuri silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Kursseistamme löydät enemmän tietoa erityisesti Nettikaupastamme ja lisäksi Aurasivuilta sekä Kalevalaiset Energiat -sivuilta (klikkaa paneelista).

Avasimme vuoden 2012 kunniaksi Numerologiakalenterin, josta voit käydä viikottain tsekkaamassa viikonpäivien yleisenergiat ja verrata niitä omiin tärkeimpiin numeroenergioihisi. Klikkaa tätä kuvaa ja käy tutkimassa tietopaketti!

Numerologiakalenteri

Nyt ilmestynyt!!! Aura - Elämä on energiaa -kirja. Kirja tilattavissa Aurasivujemme ohjeiden mukaan. Kirjan hinta on 41€ (sisältäen alvin). Lisäksi toimituskulut. Kysy lisää (alempana yhteystiedot).

Aura - Elämä on energiaa -kirja

Vielä pari kappaletta!!! Ilmarisenliekki™ -kirja. Kirja sisältää hienon energiahoitotavan - itseasiassa kaksikin, sillä myös Hopeanviolettiliekki on mukana. Osta kirja, sillä se sisältää vihkimykset ja tiedon siitä kuinka voi toimia näiden energioiden kanssa. Sähköpostituki sisältyy myös. Kirjan hinta on 33€ (sisältäen alvin). Lisäksi toimituskulut. Kysy lisää (alempana yhteystiedot).

Ilmarisenliekki(TM) -kirja

TILAUS- JA PALAUTELOMAKE

Voit lähettää lomakkeella meille palautetta ja/tai kysellä palveluistamme tms. Lomakkeella voi myös tilata tuotteitamme.

Tästä lomakkeeseen!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kalevan Tähti ulkoa

“Tervetuloa Kalevan Tähteen.”

Yhteystiedot:

 • Kalevan Tähti, Hakali, LAPPEENRANTA
 • info (ät) valokoto.com
 • nollaneljäyksi-430 8625

Kalevan Tähden aukioloajat:

 • Soita meille (mieluiten arkipäivisin) tai ota yhteyttä sähköpostitse!
 • Tuotteisiin voi tulla tutustumaan Lappeenrantaan sopimuksesta.

Sijainti:

 • Sijaintimme on Hakalissa Lappeenrannassa sekä internetissä. Ota yhteyttä ja opastamme sinut perille.

Päivitetty viimeksi: 6.4.2014 Jan Bäckman©

Eiranranta toukokuussa Ajankohtaista ja tiedotteita

Nyt Kalevan Tähden Facebook-ryhmään liittymään! Kalevan Tähden Facebook

Kalevan Tähti toimii Lauritsalan Hakalissa Lappeenrannassa, internetissä sekä matkustaa aina silloin tällöin muille paikkakunnillekin. Tuotteitamme voi tulla katsomaan Lappeenrannassa tai kysellä milloin liikumme esim. Helsingissä. Muutimme 1.7.2012 Lappeenrantaan. Hoidot ja kurssit ovat Lappeenrannassa tai sopimuksen mukaisessa paikassa. Käym- me säännollisesti Helsingissä, Tampereella ja muualla koulutuksia pitämässä ja/tai tekemässä hoitoja. Kysy! Näiltä sivuilta löydät ajankohtaiset kuulumisemme. Varaa aika hoitoihimme tai koulutuksiimme. Nettikauppamme pysyy toiminnassa yhä eli voit tilata tuotteitamme tutusti nettikaupan kautta. Tervetuloa asioille! Kiitos kaikille asiakkaille.

Aura - Elämä on energiaa -kirja on nyt ilmestynyt. Kirja on tilattavissa yhteystietojemme kautta. Käy katsomassa lisätietoja Aurasivuiltamme.

Aurinkojuhlapäiväaikalaskurimme toimii myös 2014. Pysy ajantasalla. Numerologiakalenterimme on ollut päivittämättä koko 2014, mutta sieltä voit löytää jotain numerologiaan liittyvää perustietoa yhä. Kolmas seuraavista linkeistä vie numerologiapalvelusivuillemme, josta löydät lisätietoa. Aurinkojuhla-aikalaskuriin. Numerologiakalenteri Numerologiapalveluistamme.

Tiibetiläiset soivat kulhot ovat menneet hyvin kaupaksi! Varasto on tällä hetkellä tyhjillään, mutta tarvittaessa koitamme hankkia niitä lisää.

Kalevan Tähden tapahtumakalenteri 2014. Kaikki tapahtumat Hakali, Lappeenranta tai tilauksesta (kysy tarkemmin). Lisää tapahtumia saattaa tulla, joten käyt tutkimassa myöhemminkin.

 • Hoitopäivät Tampereella: Viikonloppuna 11.-13.4.2014. Energiahoitoja, jäsenkorjausta. Tule!
 • Usui Reiki ykköskurssi ja muut kurssit: Lappeenrannassa ja muualla. Kysy!
 • Huom! Tapahtumiin ilmoittaudutaan yhteystietolomakkeella tai muiden yhteystietojemme avulla. Kysy tarkemmin ja ota rohkeasti yhteyttä. KE 1-2 -koulutuksen kolme jaksoa käydään seuraavasti: Mikäli haluat käydä kaikki kolme niin valitse itsellesi sopiva 1. jakso kalenteristamme tai kysy ajankohtaa ja ilmoittaudu. 2. jaksolle kannattaa ilmoittautua myös heti, mutta myös 1. jaksolla otetaan ilmoittautumisia vastaan. Kaikille löytyy varmasti paikka. 3. jaksolle ilmoittaudutaan vasta 1. ja/tai 2. jaksolla tai myöhemmin.
 • Mikäli haluat käydä vain ykköskurssin niin silloin tulet 1. ja 3. jaksolle tai mikäli haluat käydä vain kakkoskurssin niin tulet 2. ja 3. jaksolle. Suosittelen kuitenkin kaikkien jaksojen käymistä.
 • Reikitekniikat (tarkempi selitys Nettikaupassa: Hoidot ja koulutukset): Reikitekniikat MaaIlma -kurssille voit ilmoittautua koska tahansa ja varata sinulle sopivan ajan. Näitä en laita kalenteriin. Reikitekniikat VesiTuli voidaan käydä vaikka ei olisi käynyt MaaIlmaa. VesiTuli -kursseja laitan tarjolle, mutta voit myös kysellä sinulle paremmin sopivista ajoista. Reikitekniikat Tila -kurssille kannattaa tulla, kun on käynyt vähintään jommankumman lyhyemmistä kursseista. Reikitekniikat MaaIlmaVesiTuliTila -kurssin on tarkoitettu niille, jotka haluavat käydä yhdessä päivässä kaikki kerralla sekä niille, joilla ei ole vielä reikikoulutuksia. Kaikkia näitä kursseja kannattaa käydä niin monta kertaa kuin kokee tarpeelliseksi - vaikka säännöllisesti tulisi MaaIlmaan tai VesiTuleen. Mikäli tulet useasti niin tulet saamaan hintaedun.
 • Kysy hintaeduista esim. reikikursseja aiemmin käyneille.

Tervetuloa tuomaan käytetyt henkisen alan kirjasi sekä myös hoitoalan kirjat meille. Kirjat ovat selailtavissa ja eritoten arkistoituina. Kaksoiskappaleet yms. myydään tai annetaan eteenpäin. Kaipaamme sekä suomenkielistä että englanninkielistä kirjallisuutta (myös muut kielet tulevat kysymykseen). Aihepiireistä kaikki luontaishoitomuodot, virallisen terveydenhuollon piiriin kuuluva kirjallisuus, astrologia, numerologia, aurat, chakrat, tarot, tulkinnat, kaikenlainen rajatiede ja esoteerinen kirjallisuus, soveltuva tieteellinen kirjallisuus (esim. kosmologia, kvanttifysiikka, evoluutiobiologia jne) ja moni muu (kysy lisää). Tulet näin auttamaan henkisiä ystäviäsi ja hoitajia. Otamme kirjat mieluiten lahjoituksina, mutta mahdollisuuksien rajoissa voimme niistä myös maksaa. Käsikirjastomme on jo aika laaja ja asiakkaamme saavat niitä tulla tutkimaan esimerkiksi asioimisen yhteydessä. Otamme soveltuvia kirjoja kiitollisuudella vastaan myös esim. perintönä. Kirjanne saavat hyvän kodin ja sen arvostuksen kuin niille kuuluu. Otamme vastaan myös sähköisessä muodossa olevia kirjoja (voit lähettää niitä meille esim. sähköpostitse). Tällöin(kin) toivomme tekijänoikeuksia kunnioitettavan. Kysy tästä lisää. Tulevaisuudessa ilmoitamme myös kirjaluettelomme.

Kalevalainen jäsenkorjaus Lappeenranta ja muualla. Nyt on hyvä hetki tulla jäsenkorjaukseen - varaa aika itsellesi tai anna lahjaksi kaverille. Kalevalainen jäsenkorjaus voi auttaa erilaisiin kiputiloihisi kehon eri osissa. Tule ihmeessä! Saatavana mahtava jäsenkorjauksen ja energiahoidon yhditelmähoito tarvittaessa. Tule ja täytä oma tilasi.

Varaa hoitoaikasi yhteystietojemme kautta. Sopivia aikoja löytyy aamusta iltaan. Teemme myös kotikäyntejä jos asut sopivan etäisyyden päässä. Kysy!

Kalevalainen jäsenkorjaus esite

Maija Bäckman, Lappeenranta. Tervetuloa luokseni auraluentaan! Noin tunnin mittaisen session aikana katson kaikkia auran kerroksia, ja autan sinua näkemään laajemmalla tasolla elämässäsi tapahtuvia asioita. Kanavoin sinulle juuri sen mitä itse olet valmis tietämään. En ennusta tulevaa, mutta kerron mitkä asiat vaikuttavat tämän hetkiseen tilaasi, ja minkälaisia mahdollisuuksia näen. Aurakatselmus on kaunis, syvällinen, ja luottamuksellinen jakamisen hetki, joka voi auttaa sinua näkemään itsesi selkeämmin. Luennan hinta 60 euroa. Voit varata ajan sähköpostitse: mai.backman(ÄT)gmail.com tai puhelimitse: nollaviisinolla-3806793

Maija Bäckmanin Aurasivut (UUDISTETTU 8.4.2012)

Jan Bäckman, Lappeenranta. Tervetuloa luokseni numerologiseen tulkintaan! Tulkintoja jokaiselle henkilökohtaisesti sekä myös yhteisöille, joihin tulkinnanottaja kuuluu. Uutena mahdollisuus selvittää numerologisesti päivien energiat esim. kuukaudeksi tai vuodeksi. Tulkinnat siis vaativat henkilökohtaisen tapaamisen eli kirjallisena en yleensä tee (teen mahdollisuuksien mukaan kirjallisia tulkintoja eli pienellä viipeellä). Kysy mahdollisuutta vastaanottaa tulkinta äänitteenä. Jokainen tulkinta on tarkoitettu sille ajankohdalle eli voit tulla myöhemmin uudestaan, vaikka pääsääntöisesti numeroina käsittelemme niitä, jotka ovat koko elämän voimassa.

Tule myös Numerologia aiheiseen työpajaan. Voit kysellä tästä tarkemmin allekirjoittaneelta.

Uutuutena numerologiaan perustuva energiahoito, josta voit kysellä jos tämä tuntuu kiinnostavalta! info(ÄT)valokoto.com tai puhelimitse: nollaneljäyksi-430 8625

Lisätietoa numerologisista tulkinnoista

Käy katsomassa uudistettu Kalevalaiset Energiat -sivusto (8.4.2012)

Myymme lahjakortteja sekä nettikauppaamme että hoitoihimme/koulutuksiimme. Ihana joululahjaidea!