Kalevalainen jäsenkorjaus® Kulhossa, Kontiolahdella ja muilla paikkakunnilla

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

"Annapas ajan kulua, päivän mennä, toisen tulla, taas minua tarvitahan, katsotahan, kaivatahan uuen sammon saattajaksi, uuen soiton suorijaksi, uuen kuun kulettajaksi, uuen päivän päästäjäksi, kun ei kuuta, aurinkoa eikä ilmaista iloa." Vaka vanha Väinämöinen sanan virkkoi noin nimesi

Kalevan Tähti kauppa

Kalevalainen jäsenkorjaus on perinteistä suomalaista kansanparannusta parhaimmillaan. Sen tehosta on tieteellistä näyttöä. Se perustuu suomalaiseen kansanperinteeseen ja on asiakkaille tuttua etenkin Pohjanmaalla. Meillä on tarjolla Kulhossa, Kontiolahdella (noin 12 km Joensuun keskustasta) kalevalaista jäsenkorjausta, jossa tutkitaan asiakas ja hänen jäsentensä paikoillaan oleminen. Jos jäsenet ovat virheasennossa niin ne laitetaan paikoilleen. Hoidossa avataan nestekiertoa ja pehmitetään lihaksia. Kehon kalvosto pehmitetään ja saatetaan kuntoon. Nikamat ja luut laitetaan paikoilleen. Hoidossa ei suoriteta nk. manipulaatioita eli niksautuksia, vaan jäseniä lähinnä houkutellaan asettumaan oikeisiin asentoihin pehmeästi mobilisoiden eli niiden omia liikeratoja kunnioittaen.

Hoito on kivutonta ja kun nestekierto toimii kunnolla niin se tuottaa myös hyvän olon. Tarkoitus on löytää kussakin vaivassa sen alkusyy ja hoitaa se kuntoon, jolloin keho hoitaa itse itsensä kivuttomaksi. Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa hoitaja auttaa asiakasta hoitamaan omat elämäntavat kuntoon, jolloin hänen kehonsa kykenee toimimaan oikein.

Seuraavassa esimerkkiluettelo niistä vaivoista, joihin kalevalaisesta jäsenkorjauksesta on ollut apua:

 • Alaraajojen virheasennot ja niihin liittyvät kivut
 • Alaselän kiputilat: si-nivelen jumitus, iskiastyyppiset vaivat jne
 • Skolioosi selkärangan jossain osassa
 • Nikamiin liittyy moni vaiva ja sairaus autonomisen hermoston kautta. Kun nikamat ovat oikeilla paikoillaan ei tule hermopuristuksia ja elimistö toimii oikein. Esim. monet vatsavaivat, sydämen rytmihäiriöt, hengenahdistukset, verenpainevaivat jne.
 • Kivut ja säryt hartioissa ja niskan alueella. Lapojen lukot, päänsäryt, huimaus ja migreeni.
 • Yläraajojen kiputilat. Käsisäryt, jäätynyt olkapää, tenniskyynärpää ja monet ranneongelmat.
 • Pään alueen vaivat kuten jännityspäänsärky, kasvosärky, purentahäiriöt ja näköhäiriöt.
TÄSTÄ ESITE PDF:NÄ

Hoidot tehdään Kalevan Tähdessä, Kulhossa, Kontiolahdella (vain 12 km Joensuun keskustasta tai kotikäyntinä). Ensimmäisellä kerralla hoito kestää noin 90-120 minuuttia, koska asiakkaan terveydentila kartoitetaan haastattelemalla. Jatkossa hoitoaika on noin tunnista puoleentoista tuntiin. Varaa aikasi sähköpostitse tai puhelimitse. Hoitaja on Jan Bäckman ja yhteystiedot löytyvät Kalevan Tähden sivuilta. Hoidon normaalihinta on ensimmäisellä käynnillä 77 euroa, mutta hinta pienentyy jo toisella käynnillä 67 euroon ja myöhemmin vielä hieman lisää. (hinnat sisältävät arvonlisäveroa 24%, oikeus hinnanmuutoksiin pidätetään). Teemme hoitoja lisäksi erilaisten matkojemme aikana muillakin paikkakunnilla. Esimerkiksi käymme säännöllisesti Tampereella. Lappeenrannassa tulemme käymään säännöllisesti kerran pari kahdessa kuussa. Hoitomatkoja olen tehnyt mm. Helsinkiin, Tampereelle, Iisalmeen. Tukholmassakin olen muutaman kerran käynyt hoitamassa sekä ruotsalaisia että Ruotsin suomalaisia.

Hoitajamme on eri luontaishoitomuodoissa kokenut ja hoitoja on takana parinkymmenen vuoden ajalta. Hän on harjoittanut jäsenkorjausta vuodesta 2008 lähtien ja on saavuttanut siinä Kalevalaisen jäsenkorjaajan nimikkeen.

Oletko epätoivoinen? Kaikkea kokeiltu? Kirurgin veitsi odottaa, etkä haluaisi? Kokeile tätä, mutta älä odota yhden hoidon tuovan ratkaisua, vaan ole avoin ja kärsivällinen - silloin tässä on sinulle mahdollisuus!

Hoitoeettinen periaatteemme: Hoitotavoitteenamme on aina löytää sairauden tai vaivan syvimmällä tasolla oleva alkusyy. Emme puutu asiakkaan omaan parantumisprosessiin millään tavalla manipuloimalla sitä, vaikka se toisi kunniaa ja kiitosta lyhyessä juoksussa. Annamme asiakkaalle vapauden edetä prosessissaan sillä nopeudella kuin on hänen korkein tahtonsa.

Tuotteitamme voit tilata myös nettikaupastamme (klikkaa alla olevaa kuvaa):

Kalevan Tähti nettikauppa

Voit myös halutessasi antaa ystävällesi lahjaksi jäsenkorjauksen tai jonkun muun hoitomme. Ota yhteyttä silloin meihin.

Viimeisin mainos

TILAUS- JA PALAUTELOMAKE

Voit lähettää lomakkeella meille palautetta ja/tai kysellä palveluistamme tms. Lomakkeella voi myös tilata tuotteitamme.

Tästä lomakkeeseen!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kalevan Tähti ulkoa

“Tervetuloa Kalevan Tähteen.”

Yhteystiedot:

 • Kalevan Tähti, Kulho, Kontiolahti (noin 12 km Joensuun keskustasta.
 • info (ät) valokoto.com (kysy hoidoista!)
 • nollaneljäyksi-430 8625 / Jan

Kalevan Tähden aukioloajat:

 • Soita meille (mieluiten arkipäivisin) tai ota yhteyttä sähköpostitse!
 • Tuotteisiin voi tulla tutustumaan Kulhoon sopimuksesta.

Sijainti:

 • Sijaintimme on Pohjois-Karjalassa Kulhossa, Kontiolahdella sekä internetissä. Ota yhteyttä ja opastamme sinut perille.

Päivitetty viimeksi: 18.11.2019 Jan Bäckman©

Kalevalainen jäsenkorjaus

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010