Numerologiatyöpaja ja numerologiset tulkinnat

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

"Annapas ajan kulua, päivän mennä, toisen tulla, taas minua tarvitahan, katsotahan, kaivatahan uuen sammon saattajaksi, uuen soiton suorijaksi, uuen kuun kulettajaksi, uuen päivän päästäjäksi, kun ei kuuta, aurinkoa eikä ilmaista iloa." Vaka vanha Väinämöinen sanan virkkoi noin nimesi

Kalevan Tähti kauppa

Numerologiatyöpaja

Kalevan Tähdessä järjestetään erityisesti tilauksesta numerologiatyöpajoja. Työpajoissa tutkimme oman numerologisen karttamme asiantuntevan opettajan johdolla. Tulevaisuudessa syvennämme tutkimuksiamme.

Työpajan kesto on 2-4 tuntia ja pääset alkuun omissa tutkimuksissasi. Työpaja sopii kaikille. Työpajan perusjaksot rakentavat hyvän pohjan itsetuntemukselle. Jatkossa tulossa syvemmälle menevä työpajan jatkojakso, jolle osallistuminen edellyttää, että on ensin käynyt perusjakson.

Miten numerologia voi auttaa sinua ymmärtämään itseäsi? Olen tutkinut monien ihmisten numerologisia karttoja ja todennut niistä löytyvän arvokkaita avaimia, joiden avulla monet haastavat ongelmat voidaan tuoda ymmärrettävään muotoon ja löytää ratkaisuja, joiden avulla niistä avautuu meille jopa uudenlaista voimaa tuovaa energiaa. Voimme muuntaa ongelmina pitämiämme asioita voimaksemme.

 • Numerologiset työpajat Hakalissa Lappeenrannassa tai muualla. Kysy.
 • Numerologiatyöpaja: Opettaja ja vetäjä Jan-Peter Bäckman.
 • Ilmoittautuminen ja kyselyt: info (ÄT) valokoto.com tai nollaneljäyksi-430 8625/Jan Bäckman
 • Hinta 50€ (sis. alv. 23%)
 • Johdanto numerologiaan
 • Numerologisen peruskartan tekeminen ohjattuna
 • Opettaja auttaa tulkitsemisessa
 • Mukaan otetaan korkeintaan 10 opiskelijaa (joustoa toki on) ilmoittautumisjärjestyksessä.
 • Peruutuspaikat jaetaan jonottajille.
 • Peruuttaminen viikkoa ennen, jolloin saa rahat takaisin.
 • Voit myös kerätä ryhmän ystäviesi keskuudesta ja tilata tällaisen työpajan. Esim. monet ovat ostaneet polttareitaan viettäneille numerologisen tulkinnan työpajamuodossa - mahdollista on myös osallistua ryhmänä tapahtumaan räätälöidysti. Numerologinen työpaja lahjana on myös hyvä ajatus.

Numerologiset tulkinnat

Numerologinen tulkinta on itsetuntemusväline eli sen kautta voimme löytää monia piirteitä itsestämme kehittääksemme elämäämme ja löytämään suuntaa luoviessamme elämämme tarkoitusta toteuttaen.

Kehittämässäni numerologisessa tulkinnassa haemme tietoa paitsi arkitietoisuutemme numeroenergioista myös alitajunnassamme vaikuttavista energioista sekä korkeimman tietoisuutemme voimista, jotka elämäämme vaikuttavat. Täten voimme löytää tavanomaisten numeroidemme taustalta ihan uusia voimia, jotka ohjaavat elämäämme alitajuisen ja korkeamman maailmamme kautta. Palvelu on niille, jotka tosiaan haluavat ymmärtää omaa tilannettaan ja saattaa energiat virtaamaan vapaasti. Tavanomaiset numerologiset tulkinnat keskittyvät yleensä etupäässä arkitietoisuuden energioihin ja taustalla vaikuttavat voimat voivat jäädä kokonaan huomioimatta. Koska tulkinta koskee sillä hetkellä tapetilla olevia asioita niin myöhemmin voi tulla ottamaan tulkinnan uudestaan uudelle elämäntilanteelle. Tulkintaan kuuluu numerotulkinnan lisäksi herkkien tilannekohtaisten energioiden aistiminen ja tuominen ymmärrettävään muotoon.

Teen myös perheyhteisölle tulkintoja, koska yleensä läheiset ihmiset ovat tärkeimmät yhteistyökumppanimme elämän poluilla. Monien omassa tai läheistemme kartoilla olevista taustalla vaikuttavista numeroista saattaa löytyä uudenlaisia mahdollisuuksia esimerkiksi hankalien ihmissuhteiden ratkaisuun tai ainakin ymmärtämiseen. Perheyhteisön lisäksi voit haluta tulkinnan jollekin muulle yhteisölle esim. ystäväpiiri, työyhteisö tms.

Tulkinnat tehdään mieluiten henkilökohtaisesti läsnäollen tulkitsijan kanssa. Kirjallisen materiaalin tuottaminen ei ole tarpeen, koska tulkinta on yleensä kohdistettu juuri täsmälliseen ajankohtaan eli asioihin, jotka liittyvät parhaillaan käynnissä oleviin "elämän koulun oppitunteihin". Kirjallisena materiaalina toimitetaan vain numerotieto. Mahdollisuuksien mukaan järjestetään kuitenkin kirjallisia tulkintoja niille, jotka eivät muuten pääse henkilökohtaiseen istuntoon. Kirjallisesta tulkinnasta veloitetaan lisämaksua hinnastomme mukaan (ks. nettikauppamme "Hoidot- ja koulutukset -osasto). Perhe- tai muiden yhteisöjen tulkinnan vastaanottaja saa välittää parhaaksi katsomallaan tavalla tietoa asiaan liittyville muille henkilöille tai käyttää sen oman kasvunsa vahvistamiseen. Vastaanottajan(/vastaanottajien) on oltava sellainen henkilö, joka itse kuuluu ko. yhteisöön. Tulkinnassa käytettävien nimi- ja syntymäaikatietojen on oltava saatu henkilöltä niin että hän hyväksyy tietojensa käyttämisen tähän tarkoitukseen.

Yksittäisen henkilön perustulkinta kestää 30-90 minuuttia ja on hinnaltaan tällä hetkellä 50€. Perhetulkinnat (tai muu yhteisö) kestävä myös 30-90 minuuttia ja ne ovat hinnaltaan 130€ (hinnat sis. alv. 23%). Yhteisön koko vaikuttaa hintaan eli tässä tarkoitettu yhteisökoko on noin 4-5 jäsentä. On selvää, että koko jalkapallojoukkueen huoltajineen tulkitseminen on työläämpää ja vaikuttaa em. hintaan korottavasti! :) Sinänsä yhteisön koko ei ole rajoittava tekijä. Tulkitsijamme voi myös tulla sovittuun paikkaan tekemään tulkintaa - tällöin lisäämme hintaan tapauskohtaisesti matkakulukorvauksia.

Numerologimme voi tulla jonakin tiettynä sovittuna päivänä myös johonkin haluamaasi paikkaan, joka voi olla myös muualla kuin Itä-Suomessa. Tarkoitus on, että tekijälle kuitenkin järjestyvät kulukorvaukset sekä palkka. Sen järjestämiseksi on monenlaisia tapoja. Voit kysellä niistä lisää yhteystietojemme kautta.

Numerologinen energiahoito™

Hoito, jossa käytetään numerologista peruskarttaasi sekä erikoistaulukkoja. Hoidetaan kaikilla tasoilla erityisillä niille tasoille lasketuilla hoitavilla numeroenergioilla (harmonisoivat kultaisen leikkauksen numerot sekä perustukseen pureutuvat aktiiviset alkuluvut). Tässäkin hoidossa sallitaan elämänvoiman virrata vapaasti korkeimmaksi parhaaksi eli emme manipuloi numeroiden ominaisuuksilla vaan pikemminkin "huljuttelemme" auran kerroksia näillä energioilla. Hoito sisältää lyhyen numerokatsauksen, mutta sen lisäksi kannattaa hankkia laajempi numerologinen tulkintani. Hoito sopii erityisesti niille, jotka haluavat vauhdittaa henkistä kehitystään ja oppia tuntemaan itsensä ja Maailmankaikkeuden paremmin. Ei kuitenkaan ole poissuljettu asia tulla tähän hoitoon käsittelemään sairauksien ja vaivojen alkusyitä, sillä nekin näkyvät numeroissa - täytyy vaan löytää!

Vinkki: pysy ajan tasalla. Tässä linkki numerologiakalenteriin: Numerologiakalenteri.

Tuotteitamme voit tilata myös nettikaupastamme (klikkaa alla olevaa kuvaa):

Kalevan Tähti nettikauppa

Tilaa myös ihana lahja ystävälle: lahjakortti nettikauppaan tai hoitoihin.

TILAUS- JA PALAUTELOMAKE

Voit lähettää lomakkeella meille palautetta ja/tai kysellä palveluistamme tms. Lomakkeella voi myös tilata tuotteitamme.

Tästä lomakkeeseen!

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kalevan Tähti ulkoa

“Tervetuloa Kalevan Tähteen.”

Yhteystiedot:

 • Kalevan Tähti, Hakali, LAPPEENRANTA
 • info (ät) valokoto.com
 • Nettikauppa: nettikauppa (ät) valokoto.com
 • tai: valokotokauppa (ät) gmail.com
 • nollaneljäyksi-430 8625

Kalevan Tähden aukioloajat:

 • Soita meille (mieluiten arkipäivisin) tai ota yhteyttä sähköpostitse!
 • Tuotteisiin voi tulla tutustumaan Lappeenrantaan sopimuksesta.

Sijainti:

 • Sijaintimme on Hakalissa Lappeenrannassa sekä internetissä. Ota yhteyttä ja opastamme sinut perille.

Päivitetty viimeksi: 12.12.2012 Jan Bäckman©

Numerologia

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010