Numerologiakalenteri ja muita palveluja

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Nyt kannattaa napsauttaa nettiselaimen päivitä-nappulaa (refresh), jotta varmasti saat tuoreimman päivityksen tästä sivusta näkyviin!

"Annapas ajan kulua, päivän mennä, toisen tulla, taas minua tarvitahan, katsotahan, kaivatahan uuen sammon saattajaksi, uuen soiton suorijaksi, uuen kuun kulettajaksi, uuen päivän päästäjäksi, kun ei kuuta, aurinkoa eikä ilmaista iloa." Vaka vanha Väinämöinen sanan virkkoi noin nimesi

Kalevan Tähti kauppa

Numerologiakalenteri

Käy myös katsomassa numerologiasivumme, jossa on palveluita esitelty tarkemmin. Linkki avautuu uuteen ikkunaan. Numerologiasivut

Avaamme vuodelle 2012 numerologiakalenterin. Kalenterin avulla voit selvittää millaisia yleisenergioita on kullekin päivälle tarjolla. Kalenteri on vähän niin kuin viikkohoroskoopit, joiden avulla voit selvittää päiväsi laadun. Kaikkiin meihin vaikuttaa tämä sama energia taustalla. Sen lisäksi ovat sitten henkilökohtaisemmat energiamme, joista kertoo henkilökohtaisten päiviemme numerot. Sekä nämä yleisenergiat että henkilökohtaisemmat energiat muodostavat siis seoksen, joka lopulta määrää tapahtumien kulun ja mahdollisuudet jotka vievät kehitystämme eteenpäin. Tuomme aina joka viikko viikon verran päiviä esille ja seuraavalla viikolla sen viikon päivät. Toivomme palautetta myös, jota voitte laittaa lomakkeen kautta meille. Pyydämme tiedottamaan kalenterista mahdollisille kiinnostuneille. Sivulla olevaa peukkua ja jakonappia saa painella nuoruuden riemulla, samoin +1 -painiketta. Sitä kautta varmaan moni kiinnostunut löytää paikalle.

Päivitämme kalenteria mikäli sen tiedoille on kiinnostusta eli kannattaa ilmaista meille jos kokee sen tarpeelliseksi. Pyrimme päivittämään kunkin viikon tiedot ajoissa. Mikäli maanantaina ei vielä ole uudet tiedot näkyvillä niin käy myöhemmin viikolla katsomassa. Päivittäminen ei ole automaattinen tapahtuma, vaan teemme sitä töidemme ohella.

Kalenterissa on paljon muutakin tietoa kuin varsinaiset päivien numerologisten energioiden tulkinnat. Pyrimme tuomaan esille siinä myös mahdollisia erilaisia energeettisiä aikaan liittyviä tekijöitä esim. perihelit, kuun vaiheet, kuumerkkien vaihtumiset, aurinkopäivät ja -välipäivät jne. Kannattaa siis käydä ainakin joka viikko katsomassa tulkinta. Numerologinen kalenteri on siis yleisenergia kullekin päivälle. Mikäli haluat henkilökohtaisemman kalenterin niin ota yhteyttä ja kysy meiltä. Tarjoamme erilaisia numerologisia palveluja, joita voit tilata lomakkeen tai sähköpostin tai puhelimen kautta. Tämä yleiskalenteri täydentää henkilökohtaisen kalenterin energiat ja antaa maailman energiamenosta sillä hetkellä hyvän yleiskäsityksen. Vinkiksi: mikäli tiedätte elämänpolkulukunne niin kannattaa huomioida erityisesti ne päivät, jolloin numero on sama eli jos olette esim. elämänpolku 1 niin universaalina ykköspäivänä teille on tarjolla elämänpolkulukunne kanssa yhteensopivaa energiaa. Ykkösen kanssa "kommunikoi" hyvin myös sen varjonumero 8. Luettelen tässä muidenkin numeroiden varjonumerot (=numero, joka vastakkaisena voimana voi täydentää alkuperäisen numeron): 1-8, 2-7, 3-6, 4-5 ja ysillä ei ole varjonumeroa. Näin siis esimerkkinä kalenterin seuraamiseksi. Myös muut numerokarttanne tärkeät numerot aktivoituvat enemmän niiden kanssa yhteensopivien numeroiden päivinä.

Päiväkohtaiset tekstit ovat pääsääntöisesti niissä esiintyvien energioiden luomia mahdollisuuksia. Täten ne voivat monessa kohdin kuulostaa hyvin positiivisilta. Siihen on suhtauduttava niin että sitä positiivista voimaa olisi koetettava soveltaa omaan elämään. Kuitenkin numeroiden kääntöpuolella on myös niiden kielteisemmät ominaisuudet, joita jossain vaiheessa kokoan johonkin kohtaan tätä sivua. Kielteisempiä ominaisuuksia kannattaa tutkailla viisaudella ja koittaa omassa elämässään jos sellaisen vaikutuksen huomaa vallitsevan, muuttaa kohti sitä positiivisempaa ominaisuutta. Mestarinumerot (11, 22 ja 33) voi kellauttaa matalamman värähtelyn energiaan jos ei pidä varaansa. Toisaalta ahkeralla henkisellä työllä tavalliset numerot voi kääntää myös mestarivärähtelyyn. Esimerkkinä siitä, että numeroilla ei ole pelkästään niiden positiiviset puolet vaan myös kielteiset puolet (ja kaikki sillä välillä) voisi olla vaikka numero yhdeksän vaikkapa parisuhdetta kuvaavana numerona. Energia on hyvin korkeasti värähtelevää, epäitsekästä, humaania ja rakkaudentäyteistä. Näin jos kumpikin osapuoli kykenee säilyttämään täydellisen pyyteettömän epäitsekkyyden. Vaan heti jos jompi kumpi lankeaa itsekkyyteen niin silloin sitä dramatiikan määrää - ja todennäköisesti välirikot sun muut parisuhteen kompastuskivet. Eli sama energia tuo täydellisen onnen tai onnettomuuden riippuen siitä miten hyvin osapuolet ovat kehittäneet ominaisuuksiaan.

Tulkintateksteistä: vuositulkinnnassa on käännös ja muokkaus Bekin ja Holdenin teksteistä selittämään yleisesti viitosvuotta. Jatkossa on kuitenkin omat tulkintani vuoden neljänneksittäin. Kuukausi- ja päivätulkinnoissa on käytetty pohjana Hasson ja Davisin tekstejä. Ojan ja Janervan kirjaviisaudesta on myös ammennettu. Vuositulkinnasta tosiaan kirjoitan tämän vuoden aikana tipoittain tulkintaa, jossa perehdytään enemmän energioiden esoteerisimpiin piirteisiin. Tämä siksi koska koen tärkeänä ihmisen kehityksen tietoisuuden evoluution polulla ja siihen liittyy paljon sisäämme piilotettua energiaa jos kohta prosessit toimivat näkyvällä tasolla yksinkertaisten arkielämän toimintojen kauttakin. Tavallaan arkielämän kokemuksemme ovat taustallaan olevien energioiden käytännön harjoittelua, mutta ilman johtoajatusta ne eivät tietenkään vie ihmistä kehityksessä juurikaan eteenpäin vaan ihminen vain toistaa opittuja käyttäytymismalleja ilman sen kummempaa opillista sisältöä. Niinpä asian teoreettinen tausta on hyvin tärkeä tekijä, jotta käytännön harjoittelusta on mitään suurempaa hyötyä. Kunkin päivän loppuun on tuotu ilmaus siitä onko päivä rakentava ja toimeenpaneva vai harmoninen ja järjestäytyvä tai kenties jonkinlainen lepopäivä. Tässä yhteydessä sanaa harmonia ei pidä sekoittaa sanan helppo kanssa. Usein energioiden alkuunlaittamishetkellä on vähiten "hikiset" päivät ja kun energia on tehnyt jo tehtävänsä ja homma alkaa tasaantua niin silloinkos vasta liskot ryntäävät yökylään! :) Samoin lepopäivä voi olla (varsinkin yhdeksänpäivinä) varsinaista draamamyllerrystä - tai sitten ei, nimittäin jos draamalle ei ole tarvetta niin silloin sitä emme elämäämme kutsukaan. Alkuvoimaisina päivinä suosittelen lämpimästi "hurjia" energiahoitosessioita ja avoimuutta antaa elämänvoiman tehdä tehtävänsä. Silloin myös taotaan kuumaa rautaa elämässä. Harmonia- ja lepopäivinä voisi suositella enemmän sellaista rauhallisempaa ja lempeämpää hoitokäsittelyä ja paljon lepoa. Muistakaa kuitenkin, että tässä on näitä energioita käsitelty yleisesti - omat henkilökohtaiset päiväenergiat, joita tässä ei ole käsitelty, voivat muuttaa koko asetelman uudenlaiseksi. Tiedoksi, että teen henkilökohtaisia tulkintoja, mutta harvakseltaan eli korkeintaan muutaman tulkinnan kuussa. Nopea tilaaja tietenkin saa nopeiten tulkintansa. Henkilökohtaisessa tulkinnassa on myös monia työvälineitä, joita tässä ei voida esittää kalenterin yleisluontoisuudesta johtuen. Tervetuloa myös energiahoitoon jos koette sellaisen avun tarpeelliseksi. Minulla on tarjolla myös numerologinen energiahoito, jossa numeroihin liittyvät energiat ovat hoidossa keskeisinä.

Numerologinen vuosi 2012

5

Universaali Laki: Värähtelyn Laki - Mikään ei lepää. Kaikki liikkuu. Kaikki värähtelee.

5

Kaikki on muutoksessa. Viitosvuosi avaa uusia näkökulmia, ohjaa tuoreisiin toimintaympäristöihin ja laajentaa mahdollisuuksia ja todennäköisyyksiä kaikilla tasoilla. Vitosvuonna mennään kohti tärkeitä päämääriä, suuntia ja painotuksia. Ihmissuhteesi töissä, kumppanin ja ystävien kanssa sekä koko laajan maailman kanssa saattavat muuttua uudenlaisiksi ja myös niiden tarkoitus voi muuttua. Viitosaika on täten muutoksen mahdollisuuden aika.

Avautuminen viitosen mahdollisuuksille vaatii rohkeutta ja luottamusta. Sinä itse käytät numeroiden 1, 2, 3 ja 4 voimia kun taas numeroiden 5, 6, 7, 8 ja 9 voimat toimivat kauttasi. Ensimmäiset neljä vuotta yhdeksän vuoden syklissä ilmaisevat yksilön avoimet ulospäin näkyvät ominaisuudet: ykkösvuosi ilmaisee fyysistä itseä, kakkosvuosi emotionaalista, kolmosvuosi mentaalista ja nelosvuosi yksilön haluja. Viitosvuosi kuitenkin ilmaisee kätketymmät sisäiset ominaisuudet kollektiivisen tahdon suhteen, suuremmat ja korkeammat tavoitteet ja tahdon inhimillisyyteen.

Täten jos sallit itsesi avautua viitosen vaikutukselle ja mahdollisuuksille niin käsityksesi ja näkökulmiesi täytyy muuttua ja ne tekevätkin niin usein radikaalisti. Sen sijaan että näkisit itsesi maailman yksityisenä kansalaisena saatat nyt nähdä itsesi maailman kansalaisena, jonka kuuluu elää harmoniassa ykseydessä.

Ajatuksesi ja työsi saattavat nyt pienen egosi sijasta tulla motivoiduiksi suurempien, yhteisten hyötyjen ja aatteiden kautta. Merkitys ja tarkoitus voivat usein olla ensiarvoisen tärkeitä tästä eteenpäin. Mikäli olet työskennellyt pienten ajatusten ja ryhmien parissa tähän asti, niin nyt saatat ryhtyä työhön isompien ajatusten parissa isommilla areenoilla.

On kuin olisit tyytyväisenä matkustanut käyttämällä neljää vaihdetta ja nyt huomaisit, että on viideskin vaihde käytettävissäsi. Matkanteko muuttuu nyt pehmeämmäksi ja taloudellisemmaksi. Toisin kuin nelosvuonna raaka työ, kurinalaiset toiminnat ja voimaannusta tavoittelevat ponnistukset eivät nyt kuulu järjestelmään. Sen sijaan nyt on aika rentoutua ja antaa itsellesi lupa avautua ajatuksille, hahmotuksille ja suunnitelmille, joista monet saattavat tuntua itseäsi isommilta. Tehokas kommunikaatio on avainasia viitosessa.

Filosofi sinussa saattaa herätä viitosajan aikana. Omien persoonallisten tarpeiden, unelmien ja halujen tyydyttäminen ei enää riitä. Oma maailmasi, mukava ja palkitseva tähän saakka, ei ehkä enää tuo tyydytystä. Nyt saattaa olla aika uhrata omat kunnianhimosi ja sovittaa itsesi suurempien toimintojen ja tarpeiden palvelukseen. Kaikki tämä on osa viitosen mahdollisuuksista.

Matkailija sinussa saattaa myös herätä viitosaikana. Uudet näkökulmat saattavat tuoda myös uusia kulttuureja, sivilisaatioita ja kaupunkeja vierailtavaksi tai jopa saattaa muuttamaan sinne. Mikäli avaudut viitosen voimalle ja vastustat kiusausta palata varjoon nelosen voimaan, voit hyvin voimaantua matkustushalusta ja tutkimusmatkailusta.

Viitosaika on erityistä muutoksen aikaa. Muutos yleensä tapahtuu sisällä ja sitten ilmenee vasta ulkopuolella ja ympäristössä. Tämän vuoksi tarve matkustaa itseesi sekä etsiä ja löytää enemmän itsestäsi on myös erittäin tärkeää viitosaikana. Sisäiset äänet saattavat haastaa olemassa olevaa tilaasi.

Viitosen haaste ei ole enemmän muutoksessa, vaan siinä että tekee oikeita muutoksia. Viitosvuosi voi helposti tulla taisteluksi nelos- ja viitosvoimien vaikutusten ja säätelyn välillä. Olet elänyt nelosvuoden läpi ja tänä viitosvuonna nelonen on sen varjovoima. Jos kellahdat takaisin neloseen nyt saatat hyvin kieltää itsesi. Nyt on aika avata itsesi mennäksesi itsesi yli ja laittaa kohtalosi suurempaan asiayhteyteen kuin omaan hyvään itseesi!

Numerologiset aspektit vuosi 2012: Menneen, kuluvan ja tulevan vuoden vaikutukset

Edellisen vuoden energia vaikuttaa voimakkaasti kuluvan vuoden energioihin. Samoin on laita seuraavan vuoden kanssa. Näin siis karkeasti ottaen, sillä menneisyys ja tulevaisuus vaikuttavat nykyhetkeen laajemmassakin mittakaavassa. Täten kannattaa ottaa huomioon tällaiset nk. aspektit eli tiettyjen numerologisten spiraalien päivämäärien ohjaavan energian vaikutus. Kuvio rakentuu 12:sta toistensa sisään kiertyvästä spiraalista ja niiden kanssa tekemisissä olevista menneisyyden ja tulevaisuuden spiraaleista, joilla kullakin on erilainen kestoaika päivinä mitattuna. Lyhin spiraali kiertyy 1.1.2012 ja 11.1.2012 välisenä aikana ja sen menneisyyden spiraali saa alkunsa 22.12.2011 sekä tulevaisuuden spiraali päättyy 22.1.2012. Tämä on karkeasti spiraalikolmikon kesto. Pisin tässä käsitelty spiraalikolmikko ulottuu samalla tavoin aina 3.2.2011 (vuoden 2011 Talven välipäivän aika) lähtien 27.10.2013 asti. 2012 nk. pääspiraalit kiertyvät kohdepäivämäärän ympärille, joka vuositulkinnassa on 1.1.2012. Spiraalien kestoaika on siis sangen lyhyestä ajanjaksosta melko pitkään. Tässä käytetään siis niitä spiraaleja, joiden pääspiraali mahtuu kohdevuoden sisälle. Sen lisäksi on tietenkin laajempiakin spiraaleja, mutta toistaiseksi minulla ei riitä aikaa tulkita niitä. Spiraalijärjestelmä tukee tulkintaa, eikä siihen kannata kiinnittää liikaa huomiota. Mainitaan vielä että spiraalit ovat limittäin toisissaan, joten niiden osoittamat energiat myös vaikuttavat toisiinsa ja muodostavat siis jonkinlaisen energiakeitoksen. Tulkitessa pitää siis hakea olennainen tästä energiasta ja siinä on intuitiivinen työskentelytapa omiaan.

Vuoden 2012 energioissa ovat erittäin selkeät kuviot näkyvissä. Pääsääntöisesti voidaan sanoa, että vuonna 2012 henkinen keskipiste sijaitsee jossain aivan muualla kuin arkisen tietoisuutemme tasolla. Vuoden prosessit tapahtuvat erityisesti sisätasojen viisausmaailmassa aurojemme korkeimmilla kerroksilla ja niihin vaikuttavat hyvin hienojakoiset energiat. Keskeisin numero tälle vuodelle on seitsemän, joka haastaa meitä sukeltamaan oman viisautemme syvyyksiin yhdistymään Maailmankaikkeuden läsnäoloon ja tuomaan sitä kautta ikiaikaista viisautta arkielämäämme asti. Numero seitsemän toimii erityisesti kruunumme alueella, jota kautta olemme yhdistämässä ylemmän Maailmankaikkeuden korkeampaan tietoisuuteemme ja sitä kautta myös alemmille tasoillemme. Tämä vuosi on erittäin suuressa määrin henkisen pohjan luomista uudelle tulevaisuudellemme. Näkyvän tason rakentaminen tapahtuu luultavasti tulevina vuosina. Niinpä näyttäisi siltä, että me kaikki herkät energia-aistijat kykenemme huomaamaan mitä kulloinkin sisätasoilla tapahtuu kun taas vuoden 2012 todellinen energia jää vielä karkeampaan energiaan tottuneilta lähes huomaamatta. Mutta aika tuo muutoksen ja sen rakentajana vuosi 2012 on hyvin merkittävä. Tämä kaikki ei tarkoita sitä, että vuonna 2012 ei tapahtuisi mitään "näkyvää". Päinvastoin sillä luultavasti juuri tänä vuonna tapahtuukin kaikenlaista, mutta sen syvällisempi ymmärtäminen jää mahdollisesti monille epäselväksi.

Vuoden 2012 talvipäivänseisaus on monille tuttu ja se aiheuttaa odotusta ja pelkoakin. Kuitenkin vuoden 2012 Aurinko- ja Aurinkovälipäivistä energioiltaan merkittävimmät ovat Helmikuun Talven välipäivä (Imbolc), Maaliskuun Kevätpäiväntasaus (Ostara) ja Elokuun Kesän välipäivä (Lammas). Talvipäivänseisauksessa on kyllä hyvin paljon oivaltavaa energiaa eli se on toki hyvä symbolinen hetki kaikille niille prosesseille, jotka juuri nyt toimivat täydellä tehollaan. Ajanjaksona myös Kesäpäivänseisauksen aika nousee hyvin merkittäväksi, varsinkin kun se yhtyy Kesän välipäivän energioihin ja itse kesäpäivänseisausta seuraava päivä on vuoden ainoa aito mestariluku 33:n päivä.

Käytännön sovelluksena omassa elämässä kannattaisi kuluvan talven ja kevään aikana laittaa omat unelmat alkuun määrätietoisella otteella. Kesäaika tulee raksauttamaan toimimattomat rakennelmat ja muotouttamaan uudestaan nämä unelmat. Merkittävää on se, että ne unelmat jotka kesän ja syksyn sisätasojen koulun läpäisevät, tulevat luoduiksi vahvaksi todellisuudeksi. Käsittääkseni noin huhtikuun alkuneljännekseen asti on aikaa laittaa unelmat toteen. Vaan toimikaa heti! Huhtikuussa alkaa ja erityisesti kesän ja syksyn aikana nämä unelmat tosiaan testataan ja parhaat elävät ja vahvistuvat. Avainsanana on nyt rehellisyys, sillä vain sellaiset unelmat säilyvät hengissä ja muuntuvat käytännöksi.

Vuosi 2012 on yksi kulminaatiopiste, jossa kaikki salakähmäiset rakenteet paljastuvat ja ne murtuvat ryskyen. Olemme jo tähän mennessä havainneet, että monet petoksella saavutetut systeemit on paljastettu. Vielä on kuitenkin paljon asioita nousemassa esille, jotka tulevat paljastuessaan muokkaamaan rakenteita ihan uudenlaiseksi. Mielenkiintoista nähdä parinkymmenen vuoden kuluttua, mitä kaikkea todella sitten tapahtuikaan. :) Odottaisin, että kesällä ja sen jälkeen moni vielä tähän asti itseään puolustamaan kyennyt korruptoitunut rakenne tulee kaatumaan. Tulevina vuosina tämä suuntaus luultavasti jatkuu. Siksi kehotan rakentamaan rehellisiä unelmia, sillä niillä on pysyvyyttä. Vilpillisillä rakennelmilla on vain hetkellinen mahdollisuus menestykseen ja sekin vain sen takia, että meitä on täällä vielä paljon sellaisia, jotka eivät halua päästää menneistä energioista irti. Mutta tietoisten joukko kasvaa koko ajan.

Numerologinen vuosi 2012: toinen neljännes

Loppuvuoden neljännesten tulkinta jää pois ja keskityn lyhyesti kuvailemaan yksittäisten kuukausien energioita ja erityisesti päivien energioita, johon tämän kalenterin päätarkoitus erityisesti kohdistuukin.

Numerologinen kuukausi joulukuu 2012

8

Universaali Laki: Oivalluksen/valaisun laki.

8

Kuukausi numero 8.

Kesällä ollaan oltu saamapuolella eli Maailmankaikkeus on antanut lahjojaan. Tämä tarkoittaa tietenkin sitä, että hengessä ahkerat ovat vastaanottaneet työnsä hedelmiä ja ne, joilla ei ole ollut lyödä kortta ristiin, ovat tyhjin käsin ja tyhjin mielin olleet kesällä. Tämä vaihe on ohi. Lokakuussa alkoi uuden luomisen alku, joka jatkuu marraskuun puolivälin jälkeen ja on koko joulukuun vahvana. Syksyn ja alkutalven luomisvaihe on jotenkin erilainen kuin vuoden ensimmäisen puoliskon vaiheet. Luontokin näyttää nukkuvalta - samoin on ihmisten laita. Mutta nyt syntyy pohja koko tulevalle vuodelle ja kenties loppuelämälle.

Lokakuussa alkoi taas luominen, joka oli ihan erilaista kuin oli keväällä. Marraskuussa aloitetaan kesän vastaanottavaisilla energioilla ja jatketaan uuden luomista puolen kuun jälkeen taas ja tätä jatkuu koko joulukuun. Nyt luodaan pohjaa tulevalle vuodelle, sillä sellainenhan tulee tämän kuuluisan talvipäivänseisauksen jälkeen. Kun katsot pihalle niin voit nähdä luonnon jo vetäytyneet täysin kuoreensa. Samalla tavalla sinäkin vetäydyt kuoreesi ja teet luomisen alkua sisätasoillasi. Voit tehdä paljon konkreettistakin vaikka tosiaan energiat ovat nyt hyvin sisällekäpertyneitä. Käy vaikka koulutuksissa, mietiskele paljon ja lepää. Anna alitajunnan työskennellä vapaasti ja vahvasti.

Numerologiset viikonpäivät viikko 51 2012

On alkamassa tämän vuoden 2012 viimeinen viikko ja tämäkin kalenteri, joka perustettiin nimenomaisesti tätä vuotta varten päättyy. Kannattaa käydä sivuillamme katsomassa mitä uutta on tarjolla, sillä tämäkään ei välttämättä kokonaan lopu, vaan muuttaa vain muotoaan uudelle ajalle soveltuvammalla tavalla. Vuoden 2012 numerologiakalenteri muuttui hieman vuoden aikana, sillä keskityin niihin tietoihin, joita kulloinkin eniten tarvittiin. Siksi mm. neljännesvuosittaiset tulkinnat lopetettiin puolessa välissä ja kuukausitulkinnat siirtyivät viikonpäivätulkintojen taustalle. Toivottavasti lukijoille oli hyötyä tästä kalenterista ja kiitos kaikesta. :)

Viikko 51 tekee loistavaa vapautumista omaa polkua kulkien. Perjantaina on aito 11-päivä, joka on samalla vuoden odotetuin päivä eli vuoden 2012 Talvipäivänseisaus; mitään erikoista ei tapahdu! ;)Numerologisesti ajateltuna reikihoitoon kannattaa mennä maanantaina ja tietenkin perjantaina. Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen tai Kalevalaiset Energiat -energiahoitoon suotuisin päivä on tiistai tai toki myös perjantai. Nämä siis yleisesti, omat numerosi voivat muuttaa tilannetta.

Viikko 52 tekee loistavaa vapautumista elämänvoimaan yhdistyen. Sunnuntaina on aito 11-päivä. Torstaina on mahdollisuus löytää voimakkaita rakentamiseen liittyviä korkeavärähteisiä energioita. Numerologisesti ajateltuna reikihoitoon kannattaa mennä keskiviikkona ja ehkä sunnuntaina. Kalevalaiseen jäsenkorjaukseen tai Kalevalaiset Energiat -energiahoitoon suotuisin päivä on torstai. Nämä siis yleisesti, omat numerosi voivat muuttaa tilannetta.

Palveluun on nyt lisätty (ainakin silloin tällöin) ne ajankohdat vuorokaudesta, jolloin on ko. päivän energiat suotuisimmillaan ja jolloin kannattaa erityisesti niiden kanssa työskennellä. Mukaan on otettu nk. mestarienergioita ja ko. päivän omanlaatuinen energia. Nämä energiat näkyvät tiettyinä tunteina avoimella tai piilotetulla tavalla. Päivän kohdalle on ilmaistu energiavirran ajankohta suuntaa-antavasti. Kesto voi olla puolesta tunnista pariin tuntiin. Lyhyesti energialaaduista: energiat täydentävät toisiaan eli esim. oivallusenergia synnyttää oivalluksen, rakentava energia tekee sovelluksen ja synteesienergia järjestää syntyneen lopputuotteeksi. Pitempänä tämä putki vielä hioo korkeammalla rakennusenergialla ja vielä mahdollisesti korkeamman tason oivalluksella. Tämä jälkimmäinen siis tavallaan sulkee ympyrän eli alkaa arkisemmalla oivalluksella ja päättyy todelliseen leimaukseen. Näin siis silloin kun homma toimii, eikä ketju katkea. Joulukuun kunniaksi on joka päivälle osoitettu erityinen noin tunnin kestävä hetki, jolloin yhdistyminen elämänvoimaan on suotuisimmillaan.

Maanantai 17.12.2012: Seitsemän: Hiljentymisen energiaa. Tutkimusretki sisäiseen viisauteen. Yhdistyminen kaikkialliseen elämänvoimaan. Opiskelu ja lukeminen suositeltavaa. Seiskapäivä seiskakuussa vahvistaa seitsemän energioita. Päivä on alkuvoimainen, toimeenpaneva ja niitä, jolloin rakennetaan perustuksia laajempaan rakennelmaan. Hallitseva planeetta Saturnus. Hoidetaan kruunuchakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 04, 12 ja 22. Oivallusten toteuttamisajat: klo 05 ja 15. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 16. Klo 10 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Tiistai 18.12.2012: Kahdeksan: Organisointi, sadonkorjuu, tasapaino, feminiininen johtajuus. Organisoidaan asiamme. Järjestelmällisyys. Otetaan vastaan meille kuuluva runsaus. Päivä on harmoninen, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Tänään on armeliaisuuden ja palveluksen energiat, joten nyt niitä teemoja mietiskelemään ja toteuttamaan. Kuu Kaloihin klo 02:48. Hallitseva planeetta Uranus. Hoidetaan 8. chakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 03, 11 ja 21. Oivallusten toteuttamisajat: klo 04 ja 14. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 15. Klo 09 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Keskiviikko 19.12.2012: Yhdeksän: Inhimillisyys, loppuunsaattaminen. Harjoitetaan epäitsekkyyttä. Palvellaan ihmisiä. Autetaan muita. Saatetaan loppuun keskeneräiset asiat. Päivä on nk. lepopäivä, mutta ysipäivänä voi olla dramatiikkaa. Hallitseva planeetta Pluto. Hoidetaan 9. chakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 02, 10 ja 20. Oivallusten toteuttamisajat: klo 03 ja 13. Klo 08 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 14. Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Torstai 20.12.2012: Yksi: Itsenäisyys, yksilöllisyys, maskuliininen johtajuus. Aloitekykyä ja aloittamista. Opitaan seisomaan omassa voimassa. Intuitio ohjaa. Päivä on alkuvoimainen ja niitä, jolloin rakennetaan perustuksia laajempaan rakennelmaan, mutta samalla myös harmoninen, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Kuu 1. neljännes klo 07:19. Kuu Oinaaseen klo 09:43. Hallitseva planeetta Merkurius. Hoidetaan juurichakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 10 ja 18. Oivallusten toteuttamisajat: klo 11 ja 21. Klo 16 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 22. Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Perjantai 21.12.2012: Yksitoista: Oivallus, henkinen opettajuus, ihanteet. Tutkitaan elämänvoimaa. Haetaan oivallusta. Opetetaan olemassaolollamme. Luetaan ja opiskellaan. Päivä on alkuvoimainen ja niitä, jolloin rakennetaan perustuksia laajempaan rakennelmaan. Tämä on voimapäivä, jota ei kannata haaskata: mietiskele edes miten saat liikautettua energioitasi eteenpäin! Odotettu energiapäivä, eikä varmaan tarvitse sanoa enää miksi. Päivä on Talvipäivänseisaus eli Yule-juhlapäivä. Tänään ei tapahdu mitään erikoista! ;) Päivä on myös Tuomaan eli Joulu alkaa ja sitä voi juhlistaa vaikka olutkolpakollisella ja hyvällä ruualla. Aurinko matalimmillaan. Aurinko Kauriiseen klo 13:11. Hallitseva planeetta Kuu/Neptunus. Hoidetaan sakraalichakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 00, 08 ja 18. Oivallusten toteuttamisajat: klo 01 ja 11. Erityisen vahva korkean tason rakennusaika, mikäli osaa sen energian löytää klo 23. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 12 ja erityisen vahvana klo 22. Klo 06 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00 ja 18.

Lauantai 22.12.2012: Kolme: Elämänilo, ilmaiseminen. Myönteisyys kaikissa asioissa. Jaetaan iloa ympärillemme. Ilmaistaan kukin kykyjemme mukaan. Päivässä on alkuvoimaa ja silloin voidaan rakentaa perustuksia laajempaan rakennelmaan, mutta samalla myös tiettyä harmoniaa, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Kuu Härkään klo 20:25. Hallitseva planeetta Venus. Hoidetaan solar pleksus chakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 08 ja 16. Oivallusten toteuttamisajat: klo 09 ja 19. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 20. Klo 14 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Sunnuntai 23.12.2012: Neljä: Rakentaminen, rehellisyys, uutteruus. Kärsivällisyyttä. Saatetaan asiat loppuun. Rutiineja. Päivässä on alkuvoimaa ja silloin voidaan rakentaa perustuksia laajempaan rakennelmaan, mutta samalla myös tiettyä harmoniaa, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Hallitseva planeetta Aurinko. Hoidetaan sydänchakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 07 ja 15. Oivallusten toteuttamisajat: klo 08 ja 18. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 19. Klo 13 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00 ja 09.

Maanantai 24.12.2012: Viisi: Vapaus, muutos, mahdollisuus. Puretaan levoton energia tekemällä jotain uutta. Liikkuva voima. Matkustellaan. Kohdataan mahdollisuutemme. Päivässä on alkuvoimaa ja silloin voidaan rakentaa perustuksia laajempaan rakennelmaan, mutta samalla myös tiettyä harmoniaa, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Joulun aattopäivä, jolloin kannattaa alkaa rauhoittua ja syödä hyvin. Anna lahjoja, joita haluat antaa. Hallitseva planeetta Jupiter. Hoidetaan kurkkuchakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 06 ja 14. Oivallusten toteuttamisajat: klo 07 ja 17. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 18. Klo 12 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 09, 18 ja 21.

Tiistai 25.12.2012: Kuusi. Rakkaus, vastuu. Koti on keskiössä. Rakastetaan ja kannetaan vastuu. Puhdistetaan kodin energioita, mutta myös muita energioita. Luovuutta. Päivä on nk. lepopäivä. Varsinainen Joulupäivä, jolloin kannattaa rauhoittua ja syödä hyvin. Kuu kauimmillaan. Kuu Kaksosiin klo 09:13. Hallitseva planeetta Mars/Neptunus. Hoidetaan 3. silmä chakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 05, 13 ja 23. Oivallusten toteuttamisajat: klo 06 ja 16. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 17. Klo 11 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Keskiviikko 26.12.2012: Seitsemän: Hiljentymisen energiaa. Tutkimusretki sisäiseen viisauteen. Yhdistyminen kaikkialliseen elämänvoimaan. Opiskelu ja lukeminen suositeltavaa. Seiskapäivä seiskakuussa vahvistaa seitsemän energioita. Päivä on alkuvoimainen, toimeenpaneva ja niitä, jolloin rakennetaan perustuksia laajempaan rakennelmaan. Kuu korkeimmillaan. Tapanina miesten kannattaa viettää keskenään aikaa vaikka autohommissa ja ottaa eväät mukaan. Naiset jätetään kotiin tai jos ne nyt välttämättä haluavat mukaan niin ottakaa. :D Kokoontukaa ja laulelkaa ilolauluja. Hallitseva planeetta Saturnus. Hoidetaan kruunuchakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 04, 12 ja 22. Oivallusten toteuttamisajat: klo 05 ja 15. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 16. Klo 10 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Torstai 27.12.2012: Kahdeksan: Organisointi, sadonkorjuu, tasapaino, feminiininen johtajuus. Organisoidaan asiamme. Järjestelmällisyys. Otetaan vastaan meille kuuluva runsaus. 44: päivässä on myös mahdollista kirkastaa energiat 44:än. Numero on korkeampi rakentamisen numero, jossa pääpaino on yhteisön rakentamisessa ja organisaatiossa. Päivä on harmoninen, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Kuu Rapuun klo 22:06. Tämä ja seuraava päivä ovat arkipyhiä eli tehkää asialliset hommat, mutta muuten olkaa kuin Ellun kanat. Hallitseva planeetta Uranus. Hoidetaan 8. chakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 03, 11 ja 21. Oivallusten toteuttamisajat: klo 04 ja 14. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 15. Klo 09 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Perjantai 28.12.2012: Yhdeksän: Inhimillisyys, loppuunsaattaminen. Harjoitetaan epäitsekkyyttä. Palvellaan ihmisiä. Autetaan muita. Saatetaan loppuun keskeneräiset asiat. Päivä on nk. lepopäivä, mutta ysipäivänä voi olla dramatiikkaa. Täysikuu klo 12:21. Hallitseva planeetta Pluto. Hoidetaan 9. chakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 02, 10 ja 20. Oivallusten toteuttamisajat: klo 03 ja 13. Klo 08 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 14. Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Lauantai 29.12.2012: Yksi: Itsenäisyys, yksilöllisyys, maskuliininen johtajuus. Aloitekykyä ja aloittamista. Opitaan seisomaan omassa voimassa. Intuitio ohjaa. Päivä on alkuvoimainen ja niitä, jolloin rakennetaan perustuksia laajempaan rakennelmaan, mutta samalla myös harmoninen, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Hallitseva planeetta Merkurius. Hoidetaan juurichakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 10 ja 18. Oivallusten toteuttamisajat: klo 11 ja 21. Klo 16 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 22. Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Sunnuntai 30.12.2012: Yksitoista: Oivallus, henkinen opettajuus, ihanteet. Tutkitaan elämänvoimaa. Haetaan oivallusta. Opetetaan olemassaolollamme. Luetaan ja opiskellaan. Päivä on alkuvoimainen ja niitä, jolloin rakennetaan perustuksia laajempaan rakennelmaan. Tämä on voimapäivä, jota ei kannata haaskata: mietiskele edes miten saat liikautettua energioitasi eteenpäin! Kuu Leijonaan klo 09:45. Hallitseva planeetta Kuu/Neptunus. Hoidetaan sakraalichakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 00, 08 ja 18. Oivallusten toteuttamisajat: klo 01 ja 11. Erityisen vahva korkean tason rakennusaika, mikäli osaa sen energian löytää klo 23. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 12 ja erityisen vahvana klo 22. Klo 06 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00 ja 18.

Maanantai 31.12.2012: Kolme: Elämänilo, ilmaiseminen. Myönteisyys kaikissa asioissa. Jaetaan iloa ympärillemme. Ilmaistaan kukin kykyjemme mukaan. Päivässä on alkuvoimaa ja silloin voidaan rakentaa perustuksia laajempaan rakennelmaan, mutta samalla myös tiettyä harmoniaa, jolloin luodut energiat järjestäytyvät kohti tasapainoa. Kalenterimme uuden vuoden aattopäivä. Juhlikaa hillitysti. Hallitseva planeetta Venus. Hoidetaan solar pleksus chakraa. Oivallusten aika päivässä: klo 08 ja 16. Oivallusten toteuttamisajat: klo 09 ja 19. Paras aika henkiselle kanssakäymiselle: klo 20. Klo 14 erityisen hyvä aika yhdistyä elämänvoimaan (energiahoito, meditaatio tms.). Huom! nämä kellonajat ovat suuntaa-antavia. Päivän omat energiat vahvimmillaan: klo 00, 09 ja 18.

Tilaa lomakkeella oma henkilökohtainen tulkintasi! Henkilökohtaiset päiväenergiat valitsemallesi ajalle. Tule myös henkilökohtaiseen perustulkintaan (kirjalliset tulkinnat viipeellä). Lomakkeella voit kysellä myös lisätietoja ennen tilausta. Lomake löytyy alempaa. Voit laittaa tilatessasi jo valmiiksi tietosi: koko alkuperäinen nimi, muut nimet, avio-/avopuolison sukunimi (mikäli eri nimi kuin sinulla), syntymäaika, syntymäkellonaika ja paikka (ei pakollinen, jos et tiedä).

Numerologiatyöpajojen ajankohdat keväällä 2012 on nyt vahvistettu (paikka Helsingin Veräjälaaksossa):

 • Numerologiatyöpaja: Kysy. Opettaja ja vetäjä Jan-Peter Bäckman.

Tuotteitamme voit tilata myös nettikaupastamme (klikkaa alla olevaa kuvaa):

Kalevan Tähti nettikauppa

Tilaa myös ihana lahja ystävälle: lahjakortti nettikauppaan tai hoitoihin.

TILAUS- JA PALAUTELOMAKE

Voit lähettää lomakkeella meille palautetta ja/tai kysellä palveluistamme tms. Lomakkeella voi myös tilata tuotteitamme.

Tästä lomakkeeseen!

Takaisin ylös

Yhteystiedot ja aukioloajat

Kalevan Tähti ulkoa

“Tervetuloa Kalevan Tähteen.”

Yhteystiedot:

 • Kalevan Tähti, Hakali, Lappeenranta
 • info (ät) valokoto.com
 • Nettikauppa: nettikauppa (ät) valokoto.com
 • tai: valokotokauppa (ät) gmail.com
 • nollaneljäyksi-430 8625

Kalevan Tähden aukioloajat:

 • Soita meille (mieluiten arkipäivisin) tai ota yhteyttä sähköpostitse!
 • Tuotteisiin voi tulla tutustumaan Hakaliin sopimuksesta.

Sijainti:

 • Sijaintimme on Hakalissa Lappeenrannassa sekä internetissä. Ota yhteyttä ja opastamme sinut perille.

Päivitetty viimeksi: 23.12.2012 Jan Bäckman©

Numerologia

Kirjoittanut ylläpito 22.6.2010

Nyt Kalevan Tähden Facebook-ryhmään liittymään! Kalevan Tähden Facebook

Ohjeeksi muutaman tärkeän numeron laskemiseksi. Vertaa kalenterin päiväenergioihin omia numeroitasi esim. elämänpolkusi ollessa 5 voit tutkia onko päivänä, jonka numero on 5, jotain erityismerkitystä itsellesi. Elämänpolku liittyy tiettyjen asioiden oppimiseen elämässä, joten sen energiaisena päivänä voi olla hyvinkin opetettavaa ko. numeron kantajalle.
 • Elämänpolku:
  • Tapa 1: p+p+k+k+v+v+v+v=yy => y+y = elämänpolku x esim: 3.9.1900 = 3+9+1+9+0+0 = 22 (mestarinumeroa ei enää supisteta, mutta jos niin tehtäisiin niin => 2+2 = 4. Mikäli esim. päivännumero on mestarinumero, esim. 11, niin se lasketaan sellaisenaan eli esim. 11.3.1979 => 11+3+1+9+7+9 = 40 => 4+0 = 4.
  • Tapa 2: pp+kk+vvvv=yyyy => y+y+y+y = elämänpolku x esim: 3.9.1900 = 3+9+1900 = 1912 = 1+9+1+2 = 13 => 1+3 = 4.
  • Tapa 3: (p+p)+(k+k)+(v+v+v+v)=p2+k2+v2 = yy => y+y = elämänpolku x esim: 3.9.1900 = (0+3)+(0+9)+(1+9+0+0) = (3)+(9)+(1+0) = (3)+(9)+(1) = 13 => 1+3 = 4 => Urkki on siis erilaisilla laskutavoilla tutkittuna joko 4 tai mestariluku 22.
 • Minuus:
  • Alkuperäisen kokonimen kirjaimet lasketaan yhteen ja supistetaan pienimpään numeroonsa (mestarilukuja ei enää supisteta) esim. Urho Kaleva Kekkonen = 3+9+8+6+2+1+3+5+4+1+2+5+2+2+6+5+5+5 = 74 => 7+4 = 11 (mestarinumero, supistettuna olisi 2).
 • Pyrkimys:
  • Alkuperäisen kokonimen vokaalit lasketaan yhteen ja supistetaan pienimpään numeroonsa (mestarilukuja ei enää supisteta) esim. Urho Kaleva Kekkonen = 3+6+1+5+1+5+6+5 = 32 => 3+2 = 5.
 • Vaikutelma:
  • Alkuperäisen kokonimen konsonantit lasketaan yhteen ja supistetaan pienimpään numeroonsa (mestarilukuja ei enää supisteta) esim. Urho Kaleva Kekkonen = 9+8+2+3+4+2+2+2+5+5 = 42 => 4+2 = 6.
 • Esimerkkihepun perusnumerot:
  • Elämänpolku = 22
  • Minuus = 11
  • Pyrkimys = 5
  • Syntymäpäivä = 3
  • Vaikutelma = 6
 • Numerotaulukko:
  • 1 = A, J, S, Ä
  • 2 = B, K, T, Ö
  • 3 = C, L, U
  • 4 = D, M, V
  • 5 = E, N, W
  • 6 = F, O, X
  • 7 = G, P, Y
  • 8 = H, Q, Z
  • 9 = I, R, Å

Tilaa lomakkeella oma henkilökohtainen tulkintasi! Henkilökohtaiset päiväenergiat valitsemallesi ajalle. Tule myös henkilökohtaiseen perustulkintaan (kirjalliset tulkinnat viipeellä). Lomake löytyy sivun alaosasta.

Käy myös katsomassa numerologiasivumme, jossa on palveluita esitelty tarkemmin. Linkki avautuu uuteen ikkunaan. Numerologiasivut